Tarot majstori u Hrvatskoj

tarot majstori u hrvatskojTarot karte nam kao jedinstvena metoda “čitanja sudbine”  otkriva dublji smisao života, prave izbore i odgovore na mnoga životna pitanja. Njihov je točan nastanak i dalje tajna za izučavaoce drevnih ezoteričnih znanja. Za tarot karte se vjeruje da mogu dati samospoznaju duše i samospoznaju života. One nam otkrivaju skrivene simbole Univerzuma i vječnosti. Svaka tarot karta ima tajni kod vječnosti. Svaka slika predstavlja informacije i potencijale. Tarot majstori u Hrvatskoj kroz jedinstvene tehnike otvaranja karata i metode i detaljnu interpretaciju ukazuju na sve one individualne maksimume i minimume u energiji. Tarot majstori u Hrvatskoj su osobe sa višegodišnjim iskustvom i velikim brojem stalnih klijenata čiji se broj svakim danom sve više povećava. Kroz tarot konzultaciju i odabir Tarot majstora u Hrvatskoj dobiti ćete detaljan uvid u prošlost, sadašnjost, ali i budućnost. Tarot karte nam mogu ukazati na slijedeće:

  • vibraciju i frekvenciju Univerzuma;
  • maksimum i minimum energije;
  • potencijal;
  • prirodne fluide.;
  • poruke duhovno-spiritualnih svijetova;
  • blokade;
  • skrivene mogućnosti.

Tarot majstori u Hrvatskoj će nam pomoći da dođemo do određenih riješenja, do odgovora na sva važna životna pitanja. Uz stručne konzultacije moći ćete saznati vlastite potencijale, šanse i mogućnosti vezane uz sferu romatike, financija, posla, zdravlja, značenja snova, vizija, ali i svega onoga što donosi budućnost.

Tarot majstori u Hrvatskoj imaju višegodišnje iskustvo u radu sa klijentima, kao i potrebne certifikate koji samo upotpunjavaju njihov rad i tehnike. Na raspolaganju nam stoji veliki broj tarot otvaranja kao i odgovora na mnoga pitanja koja će riješiti mnoge dileme koje nas blokiraju u donšenju važnih odluka. Tarot majstori u Hrvatskoj nam mogu pomoći odrediti pozitivne i negativne cikluse u energiji na mjesečnom i godišnjem nivou. Na taj način ćemo izbjeći puno energetskih padova kada znamo u kojemm se ciklusu nalazimo. Također, Tarot majstori u Hrvatskoj nam mogu pomoći da se riješimo problema negativnih upliva, kao i da nam pomognu zaštititi dom od štetnih utjecaja i djelovanja.

Tarot majstori u Hrvatskoj također kroz konstruktivnu analizu ukazuju na sva ona važna životna područja u kojima nas očekuju važne promijene i duboke transformacije.

Tarot se poslijednjih godina sve više prakticira u vezi sa drugim ezoteričnim disciplinama i drugim spiritualnim alatima.Tarot majstori u Hrvatskoj će vam kroz spontani i prijateljski način u konzultacijama tako pomoći riješiti svoje probleme na najjednostvaniji način. Tarot majstori u Hrvatskoj su tu zbog vas – pozovite i riješite sve svoje dileme i nedoumice koje vas muče.

Tarot majstori u Hrvatskoj

         
Ocjena: 4.9 / 5 (181 ocjena)