Tarot majstori Hrvatska

tarot majstori hrvatskaTarot karte imaju dugu povijest postojanja. Svaka karta ima svoj utjecaj u fazi otvaranja, svoju energiju i kanale sa kojima nas veže direktno sa Univerzumom. Tarot majstori nam prenose poruke karata, ali i njihov utjecaj na naš život. Pored određenog znanja, Tarot majstori trebaju doći do energetske biti i uputiti nas prema onom smijeru koji će biti od opće dobrobiti za naš život. Tarot karte su oslikane na jedinstven način i zato se vjeruje da opisuju sudbinu svakoga od nas.

Tarot majstori Hrvatska su profesionalni tarot čitači sa dugogodišnjim iskustvom. Broj zadovoljnih korisnika koji su obavili stručne konzultacije na opciji Tarot majstori Hrvatske svakim je danom sve veći.

Tarot nam može pružiti puno informacija iz različitih segmenata, otkriti tajanstvene poruke svemira, ukazati na nove potencijalne prilike, i staviti naglasak na najvažniji segment života.

Svaka karta Tarota ima svoj ključ, svoju šifru, svoj koncept djelovanja, odnosno svoj oblik energije.

Tarot majstori Hrvatska nam mogu dati i stručni savijet, ukazati na jedan sasvim novi svijet i sve ono tajno i skriveno.

Psihološki pristup tarotu daje uvid u naše unutarnje Ja, daje metaforički pristup duhovnim i spritualnim svijetovima. Rad sa tarotom podrazumijeva saznanja iz viših sfera koja trebamo  prihvatiti – bez obzira vidimo li mi situaciju na takav način ili sasvim drugačije.

Tarot majstori Hrvatska će vam pomoći sagledati koncept vlastitog života iz jednog novog ugla. Predočti će i neke nove okvire u energiji koji će nam pak pružiti neki novi pristup ili nove životne opcoje.

Tarot majstori Hrvatska nam također omogućavaju da uz pomoć ovog prediktivnog sistema produbimo svoja saznanja iz duhovno-spiritualnih svijetova, i to koristeći više vrsta špilova i pomoćnih ezoteričnih alata. Oni nam na pokazuju na vlastiti način, preko elemenata koji će utjecati na događaje u vremenu koje dolazi.

Tarot majstori Hrvatska imaju višegodišnja iskustva u radu sa klijentima, a mnogi od njih su stekli i certifikate od čuvenih i priznatih tarot tumača što njihovom radu daje posebnu težinu kada je riječ o točnosti i preciznosti predviđanja.

Tarot majstori Hrvatska će svojim stručnim konzultacijama, smjernicama, preporukama i savijetima pomoći da nađete odgovore na mnoga pitanja iz svog života. Bez obzira o kojem životnom području je riječ- zdravlju, ljubavi ili karijeri, Tarot majstori Hrvatska će se potruditi da svaki odgovor bude jasno i precizno definiran i praktično primjenjiv. Oni će jedinstvenim tehnikama otvaranja ukazati u čemu su suština i bit problema, te vam omogućiti da spravno odlučite kroz koje ćete segmente i kojim tehnikama ostvariti najbolje rezultate i toliko željenu sreću.

Tarot majstori Hrvatska

         
Ocjena: 4.5 / 5 (221 ocjena)